STEDER I NÆRHETEN

  • Lørenskog Hus – 0,9 km
  • Lørenskog Storsenter/Triaden – 0,6 km
  • Metro Senter – 0,8 km
  • Sentralsykehuset (SIA) – 3,2 km
  • Rolvsrud bussholdeplass – 100 m
  • Oslo Lufthavn, Gardermoen – 38,9 km
  • Rema 1000 Skårer – 40 m
  • Fresh Fitness Skårer – 200 m

 

LØRENSKOG – fra hytteområde til urban forstad

Lørenskog grenser til Enebakk, Rælingen, Skedsmo og ikke minst til Oslo og Østmarka. Lørenskog har en god miks av nærhet til storbyen, landlig idyll og forstedenes gode servicetilbud. Tidligere var Lørenskog kjent som hytteområde for Oslo-folk, men de siste 30 årene har kommunen gått fra å være en jordbrukskommune til å bli en urban forstad til Oslo.

Flotte turområder finnes i overflod, året rundt. Det er kort vei inn i Østmarka. Losby med besøksgård og golfklubb er ikke langt unna. På sommeren kan du følge blåløyper, sykle på skogsbilveier, finne badeplasser eller padle med kano. I Østmarka finnes det nærmere førti vann og tjern, de fleste med gode fiskemuligheter. Idylliske Mønevann er velegnet for bading, fiske og padling. Badeplassen på Langvannet er heller ikke mer enn en kjapp sykkeltur unna. På vinterstid tar preparerte skiløyper deg milevis innover i naturen.

Du trenger ikke gå langt for å la bilen stå – alt du trenger i umiddelbar nærhet
Du kan gå til nesten alt fra Skårersletta Kvartal. Eller sykle. Lørenskog Kjøpesenter Triaden med rundt 75 forretninger, hvorav 2 apotek, vinmonopol og 2 dagligvare, ligger kun 600 meter unna. Ønsker du enda bredere utvalg er Metro kjøpesenter, med ytterligere 100 forretninger kun 800 meter unna. Rett over veien finner du bl.a. Rema 1000 og Jysk, og det finnes treningssenter i umiddelbar nærhet.

Rett ved Metro finner du Lørenskog Hus, kulturhuset med en av landets mest moderne kinoer, galleri, scene for konsert og teater, hovedbibliotek og kaféer. Samtidig er du ikke mer enn få minutter unna ett av landets største og mest moderne sykehus, idrettsplasser og kulturtilbud.

Barnehager, barne-, ungdoms- og videregående skoler finner du naturligvis også i gangavstand fra prosjektet.

Bil er ikke nødvendig for reising til og fra Oslo sentrum. Skårersletta Kvartal vil ha nærmeste bussholdeplass i Skårersletta (Rolvsrud), like ved. Bussreisen tar ca 25 minutter. Fra nærområdet samlet, er det intet mindre enn 190 bussavganger til Oslo på hverdager.

Det tar kun 15 minutter med bil til Oslo Sentrum, til Gardermoen tar det ca 30 min.
Er du sprek og vil bruke sykkel så gjør du unna turen til Oslo Sentrum på ca 50 minutter.