Kvartalsliv

Velkommen til bloggen vår! Her finner du stort og smått om å bo på Skårersletta. Har du innspill til hva vi burde skrive om blir vi glade hvis du sender oss noen ord.

Din egen urtehage

Terrassene på Skårersletta blir vestvendte og solrike, med andre ord ideelle for deg som har lyst til å dyrke dine egne krydderurter.

Urter er lette å få til og enkle å dyrke, og du kan starte beskjedent med bare noen krukker, og heller utvide senere hvis du har plass og lyst.

Les mer

Tvers over gaten-ditt daglige brød

Mat er viktig. Og på Skåresletta behøver du ikke gå langt for å fylle kjøleskapet. Tvers over gata, bare noen skritt fra inngangsdøren din ligger REMA 1000. Så enkelt, så lettvint, så bekvemt.

 

Les mer

Blokka

Hva er det med nordmenn? Hva er det som får oss til i det hele tatt å vurdere å bo i blokk, lagvis oppå hverandre, tett i tett? Vi av alle. Vi som har mer plass, i betydningen flere kvadratkilometer pr innbygger, enn noen andre.

Les mer

Ja til et enklere liv!

Hva skal til for at du skal kunne si at du lever et lykkelig liv? Tar arbeidet med hus og hage for mye tid og energi som du heller kunne tenkt deg å bruke til hyggeligere aktiviteter? Kanskje er det nettopp denne leiligheten i Skårersletta Kvartal som er svaret. Bli med opp en tur, da vel!

Les mer

Komplett kvartal - Nå lanseres siste byggetrinn!

Skårersletta Kvartal har vist seg å være et veldig populært og attraktivt prosjekt! Det er derfor  med stor glede vi nå legger ut Bygg E for salg. Bygg E er det siste byggetrinnet i prosjektet som  omkranser det private parkanlegget alle beboerne vil ha glede av.

Les mer

Et enkelt boligkjøp

Følelsen av å flytte inn i en helt ny bolig er vanskelig å beskrive. Å flytte inn i en helt ny, ubebodd bolig er som å få utdelt hvite ark og fargestifter. Det er en uvurderlig frihet og glede i det å kunne forme og prege sitt eget hjem.  

Les mer

Kultur og underholdning på Lørenskog

En av grunnene til at Lørenskog er et populært sted å bo er det mangfoldige kulturlivet. De fremtidige beboerne på Skårersletta Kvartal trenger ikke være redde for å kjede seg.

Les mer

Sport og friluftsliv

På Lørenskog er alt tilrettelagt for å leve en sunn og aktiv livsstil. Kommunen er et eldorado for alle som er opptatt av sport og friluftsliv, og Skårersletta er plassert midt i smørøyet. 

Les mer