Endelig er bygg D ute for salg

Det er ikke uten grunn at Skårersletta Kvartal er det boligprosjektet på Østlandet med flest antall solgte leiligheter sommeren 2017!

Er du på jakt etter en ny, fresh og praktisk bolig med høy bokomfort kan det hende det er her du finner det du leter etter. Boligene er inspirert av den populære nordiske og minimalistiske stilen, med rene linjer og et moderne uttrykk.

 

Smarte og komfortable selveierleiligheter

Vi har lagt stor vekt på at boligene på Skårersletta skal dekke alle krav til moderne bokomfort. Derfor er det lagt vannbåren gulvvarme i alle rom. Denne oppvarmingsmetoden er plassbesparende og sikrer et godt inneklima, i tillegg er det behagelig for barn og andre som tilbringer tid på gulvet som blir belagt med hvitpigmentert eikeparkett. Vindusflatene gir maksimalt innslipp av dagslys og leilighetene får balansert ventilasjon slik at boligene får optimalt inneklima hele året.

lekre gulv med vannbåren varme

Gode rom, inne og ute

Leilighetene får åpen kjøkkenløsning tilpasset det moderne familielivet . Vi har valgt en tidsriktig og praktisk kjøkkeninnredning fra Sigdal som er enkel å rengjøre og som passer de aller fleste interiørstiler. Gode uterom er viktige for å trives hjemme. I tillegg til en frodig og innholdsrik felleshage mellom bygningene får de fleste leilighetene på Skårersletta deilige markterasser, balkonger eller takterasser. Utsikten fra takterassene i bygg D blir rett og slett spektakulær. Beboerne i alle etasjene kan nyte sommeren uten å måtte bry seg om gressklipping og brunsnegler. Din private utendørs oase kan du innrede og benytte slik det passer deg og din livsstil. Det blir stadig mer populært å dyrke egne grønnsaker og det har du god plass til på de store balkongene. Det er bare kreativiteten som setter grenser for hva du kan dyrke i. Pallekarmer, (hengende) krukker, balkongkasser, bøtter eller en fin trillebår kan fylles med alt fra tomater og salat til squash og krydderurter.

Lekre balkonger du kan invitere venner til

Ha det på badet

En av de store fordelene ved å flytte inn i en helt ny bolig er at du slipper å være redd for at badet skal bli et pengesluk. De flotte badene på Skårersletta er trygge, komfortable, vakre og de tilfredstiller alle moderne krav til standard for våtrom. Badene får grå og hvite fliser som kler det meste, og med downlights og vannbåren varme får du et praktisk, lekkert og komfortabelt bad.

Lekre bad med fliser og downlights