• Lyse, trivelige selveierleiligheter
  • Egne balkonger, mark- eller takterrasser
  • God standard: Hvitt, glatt kjøkken, hvitkalket parkett, vannbåren gulvvarme og moderne fliser på badet

 

Midt mellom by og land!

Alle ønsker seg et godt sted å bo, men ikke alle er helt enige om hva en god bolig er – og enda mindre om hva som er god beliggenhet. Noen liker byen, mens andre foretrekker landlig ro og nærhet til naturen.

De aller fleste ønsker seg antagelig begge deler. På Skårersletta får du det!

Fra grått til grønt og frodig
Skårersletta Kvartal blir det første prosjektet og en del av en større regulering på østsiden av Skårersletta. I utviklingen av eiendommen har det vært et hovedpoeng å transformere området til en ny, attraktiv miljøgate med et variert tilbud til publikum. Skårersletta Kvartal vil fremstå som et fremtidsrettet boligprosjekt sentralt plassert i kommunen.

Skårersletta tenkes i fremtiden som en allé med langsgående vegetasjonsrekke på begge sider. Bebyggelsen er organisert i en urban kvartalsstruktur og danner storkvartaler hvor sokkeletasjen mot gaten er forbeholdt handel og publikumsrettet aktivitet. 
Fra 1. etg. vil boligene organiseres rundt en indre hage for å skape gode uterom og godt bomiljø for prosjektets beboere.

I boligbebyggelsen er det lagt vekt på å bryte opp volumene slik at disse fremstår som «adskilte» hus. De separate bygningskroppene har god avstand og åpner boligens uterom mot sol og utsikt. Dette understrekes også i høyden på bebyggelsen, som varierer, samt at materialvalget underbygger oppdelingen. Hovedmaterialet i prosjektet Skårersletta Kvartal er tegl i lyse nyanser. 

Toppetasjene er trukket inn fra hovedformene og vil ha et lett utrykk med platekledning mot gaten. Boligene vil i tillegg til romslige balkonger, eller markterrasser, få godt opparbeidede utearealer sentralt i kvartalene. Her vil det bli tilrettelagt for forskjellig aktivitet for ulike alderstrinn.

I prosjektet er all nødvendig parkering etablert i egne parkeringskjellere under bebyggelsen. Disse får direkte heis opp til de ulike etasjene. Som et svar på fremtidens transportvisjon er det etablert rikelig med plass for sykkelparkering, både i utehagene og innvendig i egne sykkelparkeringsrom.

Ditt nye hjem
Det er et stort utvalg ulike leiligheter, her finnes noe for enhver smak og ethvert behov.
Førstegangskjøperen vil kanskje komme inn på boligmarkedet ved å velge en av våre praktiske ett eller to-roms leiligheter. Barnefamilier vil kunne velge seg en praktisk leilighet med markterrasse der barna kan løpe rett ut i gresset, og videre ut i det barnevennlige uterommet. Nyetablerte kan få hjelp til å betale lånet ved å velge en 3-roms med utleiedel.

Begynner man å bli lei av vedlikeholdet som følger med en enebolig, så vil man kunne få en enkel hverdag ved å bytte til en flott toppleilighet med romslig takterrasse. Utsyn og masse sol får du på kjøpet. Nesten alle leilighetene har innvendig bod, og alle har stue med åpen kjøkkenløsning slik at du kan underholde gjester eller holde øye med barna mens du lager mat.